Nataraja Yoga Center δίπλα στη Φροντίδα

Ευχαριστούμε το Nataraja Yoga Center που στέκεται δίπλα στη Φροντίδα και προσφέρει 2€ για κάθε μηνιαία συνδρομή που θα γίνει από το Σεπτέμβριο μέχρι το Νοέμβριο!

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

"Η γιόγκα πολλές φορές και κυρίως στη Δύση, θεωρείται ότι είναι εφικτή για λίγους ή ότι είναι μόνο άσκηση..  Όμως όλοι εμείς που αγαπάμε τη γιόγκα πραγματικά , δάσκαλοι και μαθητές, ξέρουμε ότι η γιόγκα είναι για όλους και ξέρουμε πόσο ουσιαστικό είναι να μεταφέρουμε την έννοια της λέξης γιόγκα (ένωση) έξω από το στρωματάκι μας.  Εμείς στο Nataraja Yoga Center πιστεύουμε ότι η κοινότητα είναι τόσο σημαντική όσο και η πρακτική μας.  Μέσα από αυτή την κοινότητα έχουμε δημιουργήσει πολλά και όμορφα πράγματα! Διαφορετικοί άνθρωποι έχουν ενωθεί και έχουν δημιουργήσει αυτό που είμαστε σήμερα.

Έτσι λοιπόν, με ταπεινότητα αλλά ταυτόχρονα με πολύ μεγάλη χαρά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Κέντρο μας, θέλοντας να στηρίξει μια άλλη κοινότητα, για τους επόμενους τρεις μήνες θα στηρίζει τον Σύλλογο Φροντίδα. Πως? Για τους μήνες Σεπτέμβριο – Οκτώβριο – Νοέμβριο, από την κάθε μηνιαία συνδρομή σας θα προσφέρουμε τα 2€ στον Σύλλογο Φροντίδα.  Θα τοποθετηθεί ειδικός κουμπαράς όπου θα τοποθετούνται τα χρήματα και στο τέλος του Νοεμβρίου θα δοθούν στον Σύλλογο.

Ο Σύλλογος Φροντίδα είναι ένας Πανελλήνιος Σύλλογος, πρόληψης, ενημέρωσης και συμπαράστασης ατόμων με εγκεφαλική παράλυση, νοητική υστέρηση και σύνδρομο down.

Μεταξύ άλλων ο σύλλογος λειτουργεί το κοινωνικό παντοπωλείο. Μία δομή που δημιουργήθηκε για να προσφέρει σε όλο και περισσότερους συνανθρώπους μας δωρεάν είδη πρώτης ανάγκης.

Οι καθημερινές ανάγκες μιας οικογένειας που στηρίζει ο σύλλογος Φροντίδα σε είδη είναι πολλές αλλά αφορούν κυρίως την ανάγκη τους για ένδυση, διατροφή, βιβλία, ορθοπεδικά είδη, αμαξίδια κ.α.

Ο υπέροχος, με ευγένεια ψυχής, πρόεδρος του συλλόγου, Διονύσης Βασιλόπουλος αλλά και όλα τα μέλη και οι άνθρωποι του συλλόγου, πιστεύουν – κάτι που βρίσκεται σε αρμονία με τα πιστεύω του Nataraja Yoga Center-   ότι το πολιτιστικό επίπεδο μιας κοινωνίας αναδεικνύεται σε σημαντικό βαθμό από τον τρόπο που αντιμετωπίζει, όσα μέλη της διαφέρουν ή μειονεκτούν. Οι συμπολίτες μας με αναπηρία δεν παύουν να αποτελούν φορείς προσωπικής ελευθερίας, αξιοπρέπειας και δημιουργικότητας. Τα άτομα με αναπηρία έχουν μεν ειδικές ανάγκες, όμως διαθέτουν ασφαλείς και ειδικές δυνατότητες, τις οποίες αναπτύσσουν με αξιοθαύμαστο τρόπο, τους μηχανισμούς αναπλήρωσης. Τα άτομα με αναπηρία δεν είναι ούτε κοινωνικοί παραβάτες, ούτε απόβλητοι, αλλά άνθρωποι που αποκλίνουν από έναν ιδεατό τύπο "μέσου ανθρώπου".