Φέτος τις γιορτές ας κάνουμε τις λέξεις...πράξεις!

Όταν οι λέξεις χάνουν το νόημα τους, ήρθε η ώρα να κάνουμε τις λέξεις... πράξεις!

 

Από το 2008, ο Πανελλήνιος σύλλογος πρόληψης ενημέρωσης και συμπαράστασης ατόμων με εγκεφαλική παράλυση, νοητική υστέρηση και σύνδρομο Down "Φροντίδα", μέσα από τις δομές του, το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τις Ομάδες Φροντίδας, την ψυχολογική και ιατρική υποστήριξη, την υλική και κοινωνική αποκατάσταση, την πρόληψη και ενημέρωση σε άτομα με αναπηρίες, φροντίζει να κάνει τις λέξεις, πράξεις!


Φέτος τις γιορτές ενημερώνει για τις δράσεις και το έργο του μέσα από το καινούριο τηλεοπτικό σποτ!Από το 2008, ο Πανελλήνιος σύλλογος πρόληψης ενημέρωσης και συμπαράστασης ατόμων με εγκεφαλική παράλυση, νοητική υστέρηση και σύνδρομο Down "Φροντίδα", μέσα από τις δομές του, το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τις Ομάδες Φροντίδας, την ψυχολογική και ιατρική υποστήριξη, την υλική και κοινωνική αποκατάσταση, την πρόληψη και ενημέρωση σε άτομα με αναπηρίες, φροντίζει να κάνει τις λέξεις, πράξεις!

Σε χριστουγεννιάτικο κλίμα, τα παιδιά των ομάδων φροντίδας στολίζουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μας και περνούν το μήνυμα ότι τα Χριστούγεννα και οι γιορτές κινούνται γύρω από τις λέξεις "Αγάπη", "Ενδιαφέρον", "Μέριμνα", "Φροντίδα"...

Αυτά τα Χριστούγεννα σταθείτε αρωγοί δίπλα μας!

Κάνε κι εσύ μία κίνηση Φροντίδας! Μπείτε στο www.frodida.gr και δείτε με ποιους τρόπους μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας.

Για όλους όσους το έχουν ανάγκη! Να κάνουμε τις λέξεις, πράξεις! Δώστε νόημα στις λέξεις!

Ευχαριστούμε την σκηνοθέτιδα, κυρία Ρούλα Βλάχου, για την έμπνευση και δημιουργία του τηλεοπτικού μας σποτ!