Μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου για τον μικρό Εφραίμ

Για ακόμα μία φορά νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας, ως Φροντίδα, για τη μεγάλη ανταπόκριση που βρήκαμε στην έκκλησή μας για βοήθεια για ένα μέλος του Συλλόγου μας.

Η κινητοποίηση για την περίπτωση του μικρού Εφραίμ, που πάσχει από εγκεφαλική παράλυση, εγκεφαλική αιμορραγία, υδροκεφαλία και κάνει επιληπτικές κρίσεις, ήταν τεράστια και άμεση. 

Θέλουμε να εκφράσουμε ξανά τις πιο θερμές μας ευχαριστίες στην εταιρεία Expert Hellas που εξόπλισε άμεσα το διαμέρισμα της οικογένειας με όλες τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές. 

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κυρία Ζήνα Κουτσελίνη και τη δημοσιογράφο Ευγενία Πουλοπούλου για τη φιλοξενία της οικογένειας στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα". Η παρουσία τους στην εκπομπή ευαισθητοποίησε το κοινό και έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα για τις ανάγκες του Εφραίμ και της μητέρας του, Κατερίνας. 

Ευχαριστούμε όλους όσους ενδιαφέρθηκαν και βοήθησαν με κάθε τρόπο την οικογένεια και βοήθησαν το έργο της Φροντίδας να σταθεί σε άλλη μία οικογένεια που την έχει πραγματικά ανάγκη.

Οι προσπάθειες μας δεν σταματούν εδώ! Η οικογένειας συνεχίζει να αντιμετωπίζει καθημερινά προβλήματα και οι καθημερινές ανάγκες είναι πολλές και συνεχείς. Μερικές από τις άμεσες ανάγκες είναι βρεφικές πάνες (Νο 6) και τρόφιμα. Όσοι επιθυμούν να στηρίξουν την οικογένεια μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας για να ενημερωθούν για τους τρόπους.

mail info@frodida.gr
enlightened2104908631