Ευχαριστίες προς τον «Α.Ο. Κάλλιστος» και τον «Π.Α.Σ.Κ.Α.».

Η «Φροντίδα» -ο Πανελλήνιος Σύλλογος πρόληψης, ενημέρωσης και συμπαράστασης ανθρώπων με εγκεφαλική παράλυση, νοητική υστέρηση, υδροκεφαλία, μικροκεφαλία και σύνδρομο Down – ευχαριστεί θερμά τους υποστηρικτές της στον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο δρόμο, στον οποίον λαμβάνει πρώτη φορά μέρος ως Σύλλογος, στις 13 Νοεμβρίου 2016.

 

Θερμές ευχαριστίες στον Πρόεδρο του «Α.Ο. Κάλλιστος» κον Θανάση Λαμπρόπουλο, σε όλο το διοικητικό και προπονητικό επιτελείο του Ομίλου, καθώς επίσης και στους αθλητές του, που μοιράζονται το ίδιο όραμα με την «Φροντίδα», για αλληλεγγύη, αξιοπρέπεια και ισοτιμία των παιδιών που φροντίζουμε.

 

Θερμές ευχαριστίες προς τον Πρόεδρο του «Π.Α.Σ.Κ.Α.» κον Σιάχο Κωνσταντίνο και το επιτελείο του Συλλόγου, που ανταποκρίθηκαν στο αίτημα της «Φροντίδας» για την από κοινού ενεργή συμμετοχή του και των αθλητών του, στην προσπάθειά μας να αναδείξουμε την αξία της ανθρώπινης αντοχής, θέλησης και ψυχής και να κόψουμε συμβολικά το νήμα του κοινωνικού αποκλεισμού των ανθρώπων ΑΜΕΑ.

 

«Με Φροντίδα τρέχουμε» υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ ΟΛΟΙ μαζί ΜΙΑ ομάδα στις 13 Νοεμβρίου τα 1200 μέτρα των Special Olympics, ένα προς ένα αφιερωμένα στα «παιδιά» που ΟΛΟΙ φροντίζουμε.